kontakt@dddezynfektor.pl | tel. +48 736 851 072
Swoje usługi realizujemy zarówno na terenie Piaseczna, Łomianek, Legionowa oraz warszawskiego Żoliborza czy Grodziska Mazowieckiego.
Obowiązujące w Polsce normy mówią jasno. Każdy przedsiębiorca, który zajmuje się produkcją, przetwórstwem czy transportowaniem produktów spożywczych musi realizować swoje usługi zgodnie z pewnymi zasadami w tym HACCP.
Oznacza to przestrzeganie wymagań zdrowotnych i higienicznych na każdym etapie dystrybucyjnym.
Realizowanie usług zgodnie z HACCP to gwarant zarówno dla producentów jak i konsumentów, że produkty spożywcze są całkowicie bezpieczne dla spożywających.
Wdrożenie monitoringu HACCP w swojej firmie może wykreować pozytywny wizerunek firmy dbającej o zdrowie i życie swoich kontrahentów.
Zabezpieczenie przed szkodnikami to jeden z ważniejszych elementów spełnienia wymogów Dobrej Praktyki Higienicznej. Monitoring HACCP w tym zakresie spełnia wszelkie zadania.
To idealny sposób na udowodnienie swoim Klientom, że działamy zgodnie z pewnymi normami, które są przestrzegane, dzięki czemu dostarczane przez nas produkty są bezpieczne i posiadają najwyższą jakość.
Niezależnie od tego czy zidentyfikowaliśmy ślady szkodników, czy też działamy prewencyjne, monitoring DDD pozwoli na indywidualne przygotowanie programu naprawczego.
Każda wizyta jest dokumentowana, sporządzany jest raport, który potwierdza stan naszego obiektu.
Pamiętajmy, że usunięcie szkodników wcale nie zwalania nas z konieczności przeprowadzania okresowych monitoringów.
Wszystkie prawa zastrzeżone 2010 – 2021 | DDDezynfektor